فرماندار تکاب تصريح کرد : به لحاظ توانمندي و مزيت نيز پتانسيلهاي اين شهرستان در سه محور گردشگري ، صنايع دستي و صنعت و تمدن و کشاورزي و دامپروري است .
دولتي با تاکيد بر اينکه سرمايه گذاري نيز بايد در اين سه محور صورت گيرد ، يادآور شد: وجود پايگاه جهاني تخت سليمان فرصت مناسبي براي سرمايه گذاري است و صنايع دستي منطقه نيز زمينه لازم براي رشد را دارا است .
وي افزود: در بخش صنعت و معدن نيز اين منطقه از قطبهاي معدني و کاني هاي فلزي و غير فلزي است که در اين راستا امروز کلنگ احداث بزرگترين کارخانه طلاي استان به زمين زده ميشود .
دولتي با اشاره به اينکه کشاورزي و دامپروري از ديگر مزيتهاي منطقه به شمار مي آيد ، گفت: يکي از مهمترين مواردي که دولت بايد انجام دهد توجه به زيرساختهاي منطقه است و اين منطقه يکي از مناطق با ثبات کشور بوده است .
وي با اشاره به نقش تکاب قبل و بعد از انقلاب ياد آور شد : در 8 سال گذشته گام هاي مثبتي براي توسعه منطقه برداشته شده است اما همچنان نيازمند اقدامات بزرگتري هستيم .
دولتي تصريح کرد: در صورت روند رو به رشد مردم در اين منطقه خواهند ماند و اقتصاد تکاب شکوفا خواهد شد .
وي با اشاره به اينکه برخي از طرح هاي نيمه تمام منطقه در قالب سفرهاي استاني پيشرفت فيزيکي بسيار مطلوبي داشته است ، گفت : سد الغدير تا قبل از سفرهاي استاني فقط مطالعه شده بود اما از سفر نخست هيات دولت تاکنون عمليات اجرايي آن تکميل شد .
دولتي با اشاره به ساير پروژه هاي منطقه افزود: آب رساني به تکاب ، احداث دانشگاه پيام نور و ايجاد مجتمع فرهنگي و ورزشي بانوان از ساير مصوبات سفر هيات دولت بوده است .
وي همچنين با اشاره به مشکل آب روستايي گفت: آب روستاهاي ما مشکل جدي داشت اما با دستور رئيس جمهور اين مشکل برطرف شد .
دولتي ادامه داد: تکاب 7/2 جمعيت استان را داراست اما در بحث اعتبارات عمراني توانسته بيش از 10 درصد را جذب کند .
وي ادامه داد : در دور دوم سفر هيات دولت به استان نيز 17 مصوبه داشتيم و جز اولين شهرهايي بوده ايم که مصوبات آن اجرايي شده است .
/104
انتهای پیام/